tiistai 11. kesäkuuta 2013

RRaRRRRRR niinku merirosvot konsanaan

Kahden tyttären festarikamat pienessä autossa. Ei jäänyt paljon tilaa

Hullu meininki Saksassa! Hyvä kun hengissä selvittiin. Ainoana vammana nuhayskäkuume, mutta se on pientä verrattuna kokemusten rikkauteen. Voi veljet, mistä aloittaisin. Festarit oli aivan mielettömät. Imagined Dragons ei ollut koskaan soittanut niin isolle yleisölle (kutakuinkin 70 000 ihmisen yleisölle), ja totesivat keikan aikana, että Saksassa festarit on kreisempiä. Allekirjoitan tämän. Kun musiikkimaku on mitä on, voi rokkifesteillä nautiskella musiikkia FUNista 30 seconds to marsiin ja siitä koko matkan räpin pariin, CROhun ja Dizzee Rascaliin. Aivan uskomattomia keikkaelämyksiä, eturivin kokemuksia 80 000 muun festari-ihmisen kanssa ja paljon paljon saksalaista musiikkia.

Perjantain sydämen tykytykset: Jared Leto ehkä viiden metrin päästä!
IIIKS!

30 seconds to mars oli aika tajuntaa räjäyttävä kokemus


Ylipäänsä festarit oli kuin viikon partioleiri alkoholilla vieraassa maassa. Nyt tiedän miltä tuntuu olla vaihtari, joka ei puhu englantia lähes laisinkaan! On jännää viettää aikaa pelkkien saksalaisten kanssa, kun osa sanoo jo kättelyssä, ettei niiden englanti ole "the yellow from the egg" tai "my English makes no one as fast after me" tai jotain sen suuntaista. Mutta sain paljon irti niiltä jotka englantia taisivat ja toisen puoliskon keskusteluita saattoi seurata vajaalla ymmärryksellä. Ehkä toisen päivän jälkeen yksi jamppa huomasi, etten puhukaan saksaa ja totesi, että se selittääkin miksi hymyilen koko ajan. Ymmärryksettä on varmaan onnellisimmillaan.

Erikoisrasva oli tarpeen kun mittari näytti varjossa +25

Leirifiilis

Eifel oli todella kaunis. Muutenkin ajomatka Saksaan oli yhtä suurta elämystä, kun heti Hollannin rajan jälkeen puut kasvoi jumalattoman suuriksi ja vuoret alkoi kohoilla. Aikamoista puolen vuoden lakeuden jälkeen. Maailman suloisimpien kylien keskellä ei uskoisi järjestettävän mitään niin jäätävän likaista, rokkaavaa ja rähjäistä kuin Rock am Ring. Mutta siellä se kuitenkin joka vuosi järjestetään ja siellä vuosi toisensa jälkeen ihmiset rakastaa musiikkia. Tapasin tyypin, joka oli siellä tänä vuonna 16. kertaa. Jopa seudun mummelit tsiigaa Rock am Ringin live-lähetyksiä telkkarista.

Eifelin vanhin linnoitus Trierin ja Luxenburgin rajalla.
Huomaa pelottavat satumetsät
Loppukevennyksenä 30 seconds to Marsin keikka kokonaisuudessaan, ehkä meitsi näkyy siellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti