tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tuskaa, hikeä ja haikeutta

Haikeuden ja dramatiikan määrä kasvaa eksponentaalisesti joka päivä lähdön lähestyessä. Sunnuntaina laitettiin jälleen kerran Euroopan ruokakulttuurit yhteen ja eilen vietettiin kaunista päivää huokaillen pitkin Utrechtiä - paikanvaihto ei muuta todellisuutta. Huomenna lähdetään vieroitushoitoon Pariisiin (juhlimaan juhannusta) ja maanantaina voi aloittaa lähtölaskennan. Paljon huippuja juttuja kuitenkin vielä edessä. Ilmatilaa keventämään mainioita otoksia lauantai-illalta:

Tältä näyttää onnellinen taiteilija kuudelta aamulla.

Tältä näyttää 90-luvun sekabändi
Valkoiset vaatteet inspiroivat. Huomaa maalipulloa himoitseva katse! Violettia maalia löytyi vielä sunnuntai-iltanakin korvasta.

More paint!

Hymyilin liikaa yhdelle päivälle, piti rentouttaa poskia...
Näitä kasvoja Utrecht vielä ikävöi!
On muuten eksoottinen, lähes thaimaalainen, kokemus pakata kamoja, toimittaa loppusiivousta ja hikoilla. Utrechtiin iski lämpöaalto Saharan aavikolta: ilmassa +30 tunkkainen helle, tuulen vire lähes huomaamattomasti sivelee poskipäitä ja selkärankaa pitkin valuu norona hikipisaroita. Summer time! Huone on palautettu alkuperäiseen kohtalaisen askeettiseen olomuotoonsa ja vaatteet sekä postikortit on aseteltu matkalaukkuun. Joka menee muuten vielä kiinni, mutta sielläpä ei olekaan vielä seuraavan viikon vaatteet! Onneksi stroop wafeleita saa kuljettaa käsimatkatavaroissa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti